keskiviikko 2. lokakuuta 2013

October !

Kyllä nyt huomaa miten nopeesti aika menee! Huomasin vasta nyt että on jo lokakuu !! En oo nyt kirjotellu pitkään aikaan koska koulussa on vähän vaikeuksia nykyään koska luokkamme hajotettiin ja muutenkin on iskenyt kauhea flunssa päälle !

Viikonloppu oli yksi parhaimmista viikonlopuista mitä mulla on koskaan ollu. Lähettiin perjantaina Jonin ja Jessen kanssa Pieksämäeltä kohti Suonenjokea, linja-auto matka oli todella rattoisa, olihan meillä sentään sininen pieni linja-auto joka piti kamalaa ääntä pienessäkin kuopassa. Mutta joo.. Heti kun oltiin perillä niin lähettiin käymään poikien kanssa Kahvila Auroorassa ja syötiin sit siellä pullat ja venailtiin Miiaa. Loppu ilta vietettiinkin sitten Miian,Helmin,Nooran ja toisen Miian kanssa kylällä oleilemalla ja urheilukentällä riehumalla ja popittamalla!
Lauantaina lähin heti aamulla kylälle päin poikien ja Miia k. & Miia M. kanssa. Päätettiinkin sit lähtee kohti Iisveden sahaa mutta matka jäikin lyhyeen... ei jaksettu kävellä joten käännyttiin takaisin päin. Heti kun päästiin kylälle niin seuraamme tuli Milja ja lähettiin sit porukalla grillille syömään, sekin päivä meni sit oleilemalla. Sunnuntaina käytiin sukulaisten kanssa kävelyllä ja viettämällä heidän kanssaan aikaa mummolassa!

Maanantaina koulun jälkeen lähdettiin Miian ja Jonin kanssa kävelemään kohti kioskia ja matkalla saatiin seuraksamme Iinan. Kioskilla oltiin sit vähä aikaan ja sieltä sit lähettiin Lukion pysäkille odottaa linja-autoo Suonenjoelle. Maanantai ilta iski sitte kuume joka kesti koko eilisen päivän. Tänään oon viettäny kotona niinsanottua lepopäivää ettei kuume taas nousis. Huomenna sit takasin koulunpenkille! Hyvää Lokakuuta kaikille !












1 kommentti:

  1. Jeren?!? Etkös siä tullu jonin ja jessen kans joelle?:D
    Mutjuu kiva postaus!:)

    VastaaPoista