tiistai 24. syyskuuta 2013

~saatan olla saatilla

Aivan mahtava viikonloppu takanapäin! Kiitos kaikille ortodokseille joiden seurassa sain olla kulmakivi festareilla, en tuu unohtaa viikonloppuu koskaan!







Tosiaan tästä saattaa tulla sitten vähä pitempi postaus mutta nyt on ollut niin huippu viikonloppu huippu ihmisen kanssa että nyt on aihetta! Lähin perjantaina Pieksämäeltä junalla kohti Joensuuta ja sieltä Outokumpuun Kulmakivi -festareille. Joensuussa näin sitte pitkästä aikaa Jeree jota en oo nähny moneen vuoteen. Jere sit saatto mut Joensuun kirkolle koska en osais ite seikkalla asemalta kirkolle.. Kyyti lähti Joensuusta joskus 6 aikaan ja perillä oltiinkin sitten jo vähä yli 7. 
Yöpaikkana meillä oli Outokummun Ala-aste (1-4lk). Aluks luulin että joutuisin nukkumaan yksin jossai huoneessa ku sisko kertoi että nukutaan seurakunnittain, mutta onneksi näin ei käyny vaan sain nukkua tuttujen ihmisen kanssa! Perjantai-ilta oli jotain niin parasta, ohjelmassa oli aivan mahtava disco jota en tule koskaan unohtaa, siel tuli sitten tanssittua iha urakalla ihanien ihmisten kanssa. Ennen discoa kuitenkin oli ensimmäisten esiintyjien aika; kaukolasipartio ! Mahtava aloitus festareille!










Lauantaina lähettiin sit tutkimaan Outokummun Vanhaa kaivosta, joka oli mun mielestä iha turha! Just ku ois ollu kiva viettää kavereitten kans laatuaikaa nii ei, joudutaan lähtee jonnekki kylmään kaivokseen jossa ei oikeesti ollu yhtään mitään järkee. Sieltä sit lähtetiin suunnistamaan Anna-Main ja 2 muun kanssa joiden nimee en ees tiiä. Sitäkään ei kuiteskaa jaksettu tehä loppuun asti koska koneet joissa oli kartat ja metrit kui lähellä "aarre" oli ei toimineet joten lähettiin kahtoo porukkaa jotka mäkiautoili kaivosalueella!
Lauantai-illan huipensi loppuillasta Olkinukke ja Elokuu! Oisittepa nähteet luterilaisten ilmeet ku me ortodoksit ruvetaan vetää ennen keikkaa yleisössä meidän suosikkileikkiä; ponileikkiä! Elokuun keikka oli jotain aivan uskomatonta, eturivin paikka ja Junon juomapullo on aika jeessei :)!



Sunnuntai eli toisin sanoen festareitten huonoin juttu... kotiinlähtö! Just ku on tutustunu kunnolla ihmisiin jotka oli festareilla mukana nii heti pitää lähtee takasi korpeen jossa ei oo mitään! Ikävä tulee kaikkia ja toivottavasti nähäis taas nopeesti!
 Nyt voin sanoo että kyllä ortodoksit on vaa huippu tyyppejä koska juno ! <3 




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti