sunnuntai 20. lokakuuta 2013

uusia tuttavuuksia,hauskuutta & kylmyyttä

Heippa taas kaikki ihanat jotka luette tätä blogia! Mulla on tosiaan nyt menossa 2 viikon syysloma ja mun mielestä ei vois syysloma paremmin alkaa ! Tässä postauksessa kerron teille mun aivan mahtavasta Vuokattireissusta jota en tuu unohtaa koskaan !
Lähetiin perheen kanssa 12pv. suuntaamaan kohti Vuokattia jossa oleskelemme suurinpiirtein jokaloma. Alussa en osannut vielä edes aavistaa kuinka huippu loma on tiedossa! Viikko Vuokatissa kuulosti ensiksi hirmu pitkältä ajalta mutta todellisuudessa päiviä olisi saanut olla enemmän! Sain tutustua viikon aikana niin mahtaviin ihmisiin joita en todellakaan unohda ikinä! Nää ihmiset on tullu mulle lyhyessä ajassa ihan älyttömän tärkeäksi ja rakkaiksi. Mutta hei tuli niitä vanhojakin tuttavuuksiakin nähtyä joita on ollut hirmu kova ikävä! Viikon aikana tuli myös uitua, keilattua montakin kertaa, naurettua & itkettyä, vietetty aikaa hyvässä seurassa yms. Kiitos kaikille jotka oli mukana viettää aivan mahtavaa viikkoa Vuokatissa!
Huomenna alkaakin sitten viiminen lomaviikko, ja se aloitetaan kanssa aivan mahtavalla tavalla nimittäin tää tyttö lähtee kaverin luokse! Lupaan kirjottaa siitäkin sitten tänne mutta nyt ois sitten kuvien vuoro. Kuvat on tosiaan otettu Vuokatista!













enni kiittää ja kuittaa ! :)














2 kommenttia:

  1. Vuokaatis on aina tosi hauskaaa:) oi ettää! Ja oot tosi kaunis
    http://training-diaries.blogspot.fi

    VastaaPoista