maanantai 7. heinäkuuta 2014

~summer

Olen tosi pahoillani siitä etten ole pitkiin aikoihin kirjotellut tänne mitään ! Syy siihen on minun opiskeluni jotka vievät minulta todella paljon aikaan ! Nyt mietin ja mietin aihetta mistä voisin kertoa teille, ja päädyin siihen että kerron teille Suonenjoen ihanasta kesätapahtumasta Iisrokista ! 

Eli siis Iisrokki järjestetään joka kesä Sinisen majatalon ranta-areenalla Iisvedellä ! Tänä kesänä Iisrokki pidettiin 24.5 ja esiintyjinä oli mm. Juha Tapio ja Mikael Gabriel.
Lähdimme Iinan, Emmin ja Ellan kanssa jonottamaan 8 jälkeen. Sää oli mitä parhain, oli lämmin ja aurinko paistoi ! Aluksi kävimme ostamassa jonotus ruokaa sillä olihan meidän jonotettava 7-8 tuntia ulkona ennen porttien aukeamista.
Kun pääsimme Majatalon pihalle huomasimme että jonossa oli pari muutaki ihmistä jo, mutta silti päästiin jonon kärkeen. Monet sanoo että jonottaminen on kauhean tuskallista ja tylsää, mutta ei! Jonottaminen oli älyttömän hauskaa rakkaiden ystävien kanssa !
Portit aukesivat 14.30, annoimme liput tarkastajille ja sitten eikun vain äkkiä lavan eteen istumaan ! Kyllä kannatti jonottaa sillä eturivin paikka lavan keskeltä oli meidän!
Ensimmäisenä lavalle tuli esiintymään The Voice Kids -semifinalisti Jemina Väisänen. Hän on vasta niin nuori mutta ihan älyttömän lahjakas laulaja! Jeminan jälkeen lavalle hyökkäsi, varmaan aika monen odottama Mikael Gabriel. Miklu veti niin hyvää settii keikalla että meno oli jotain niin huippua !
Näiden kahden esityksen jälkeen lähdettiin lavan edestä pois ja lähdimme seikkailemaan alueelle! Eihän siinä tosiaan kauaa mennyt kun minua vietiin jo ensiapuun! Onneksi kylmäpussilla selvittiin.
Loppuilta oli jotain aivan käsittämätöntä! Vartija suostui viemään laukkumme + muut tavarat Juha Tapiolle joka kirjoitti sitten jokaisen juttuun nimikirjoituksen. Juha sen jälkeen meni esiintymään ja mahtavasti esiintyi hänkin. Keikan jälkeen eikun vain yhteiskuvien kimppuun ja eikun kotia kohti !
Suosittelen kaikkia tulemaan mukaan ensivuonna, toivotaan silloinkin hyvää säätä ja mahtavia esiintyjiä!



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti